Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descindere a poliţiştilor la domiciliul unui constănţean (video)

ro

14 Aug, 2012 14:46 3875 Marime text

mascatii_in_actiune_politie_-_clanul_stanescu_descinderi_grajduri.jpgLa data de 14 august a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii antidrog din cadrul BCCO Constanţa au organizat şi efectuat o percheziţie la domiciliul un tânăr de 23 ani, din Constanţa suspectat de comiterea mai multor infracţiuni.

La această adresă, oamenii legii au descoperit un ipod, 5 ceasuri de mână, 5 telefoane mobile, suma de 1135 lei şi un pistol cu bile din cauciuc deţinut nelegal. Despre unul din cele 5 telefoane mobile există indicii că ar proveni din comiterea unei tâlhării asupra unui tânăr de 19 ani, din Tulcea. Fapta a fost comisă la data de 28 iulie a.c., pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa.

Cu aceeaşi ocazie au fost descoperite şi 387 plicuri conţinând substanţe susceptibile de efecte psihoactive (etnobotanice), ce au fost ridicate în vederea efectuării analizelor de laborator şi stabilirii cu exactitate a naturii acestora. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului, a provenienţei bunurilor descoperite la domiciliul său, urmând fi făcute propuneri legale corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii