Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deschiderea oficială a Invictus Games Toronto 2017. Conducerea MApN, alături de echipa României

ro

22 Sep, 2017 17:42 1947 Marime text
Ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, și șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, aflați în prezent într-o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, se vor deplasa sâmbătă, 23 septembrie, la Toronto, Canada, pentru a fi prezenți, alături de cei 15 militari răniți care compun Invictus Team Romania, la ceremonia de deschidere a jocurilor Invictus.
         
Totodată, oficialii români vor asista la antrenamente și la primele probe sportive la care vor concura militarii români.
         
La rândul său, șeful Statului Major General va participa la conferința șefilor apărării ai națiunilor participante la Invictus Games Toronto 2017. Subiectul principal al întâlnirii va fi axat pe discuții privind personalul militar rănit sau devenit invalid în urma participării la acțiuni militare interne sau la misiuni în teatrele de operații.

În cele șapte zile ale competiției, membrii Invictus Team Romania vor participa la peste 30 de întreceri sportive. Alături de ei se vor afla antrenorii acestora din cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, membri ai familiilor, prieteni și suporteri români din Canada.

Sursa foto: MApN.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii