Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PSD de Constanţa Mădălin Voicu îşi studiază dosarul

ro

11 Feb, 2016 13:05 1462 Marime text
Deputatul PSD de Constanţa Mădălin Voicu a declarat la ieşirea din Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor în care şi-a studiat dosarul că „interceptările de la dosar sunt foarte savuroase”, potrivit stiripesurse.ro.
 
Se pare că în dosar apar şi alte nume, printre care ar fi membri ai Cabinetului Ponta. Chiar Mădălin Voicu a declarat că a intervenit pe lângă fostul ministru al Fondurilor Europene şi al Finanţelor Eugen Teodorovici pentru a-l primi în audienţă pe deputatul Nicolae Păun”, potrivit aceleiaşi surse. „Problema cu intervenţiile mele era legată de un telefon dat domnului Teodorovici cu gândul să îl primească pe domnul deputat Păun, după care lucrurile au decurs normal. Eu am vrut să ajut, de bună-credinţă. Nu am făcut intervenţii, nu am băgat pile. (...) Ce au discutat ei nu ştiu. Să dai un telefon unui prieten să îi spui primeşte-l pe x sau pe y că are de discutat o problema cu tine, vi se pare trafic de influenţă? Atunci n-am ştiut care e problema", a declarat Mădălin Voicu.
 
„Eu sunt un om corect, educat, nu am luat niciodată niciun ban de nicăieri decât dacă am făcut o anumită muncă", a mai spus Mădălin Voicu. Acesta susţine că nu înţelege dosarul, mai ales din cauza termenilor juridici şi că va apela la ajutorul încă unui avocat.

Precizăm că Mădălin Voicu şi Nicolae Păun au trei zile la dispoziţie - astăzi, mâine şi luni - să îşi studieze dosarul. Ulterior, va avea loc şedinţa Comisiei Juridice, iar luni este aşteptat, la Biroul Permanent, raportul pe cazul celor doi deputaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii