Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PMP Florin Gheorghe „Ponta vrea la Cotroceni pentru că a promis celor de după gratii că în decembie le dă drumul“

ro

20 May, 2014 13:07 2129 Marime text


Deputaul Partidului Mişcarea Populară, Florin Gheorghe, dezaprobă în mod public comportamentul pe care premierului Victor Ponta l-a adoptat în perioada campaniei pentru alegerile europarlamentare. Acesta condamnă modul prin care Victor Ponta „se agaţă” de succesul altora pentru a câştiga notorietate, amintind că, nu în urmă cu mult timp, se poza alături de Ianukovici şi Putin, lideii statelor implicate în conficul ce ameninţă acum întreaga Europă. „Vrea la Cotroceni cu orice preţ, pentru că a promis celor de după gratii că în decembrie le dă drumu” declară Florin Gheorghe într-un comunicat de presă transmis astăzi. „Pentru asta nu se dă în lături de la nimic, chiar cu preţul de a murdări imaginea unor români care chiar fac ceva pentru România” continuă acesta aminind de momentul în care premierul s-a pozat alături de gimanstele campioane ale României, dar şi de cel în care a mers la Eurovision.
Deputatul mai susţine că „deşi vrea să păcălească pe toată lumea că este democrat şi respectă democraţia, dacă se dezbracă de haina europeană, care-i crează disconfort, vedem adevărata faţă a lui Victor Ponta”. Declarând că premierul nu se încadrează în tiparele unui candidat eligibil pentru preşedinţie Florin Gheorghe adaugă: „doi ani cu Victor Ponta la Guvern sunt mai mult decât poate duce România!”


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii