Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Mate Andras dă politica pentru familie

ro

14 Jul, 2016 15:40 1616 Marime text
Deputatul Mate Andras, liderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor, a anunţat, astăzi, într-o conferinţă, că se retrage din viaţa politică. Mai mult, el spune că nu va mai candida pentru un nou mandat de parlamentar.
 

"Am împlinit 20 de ani vechime în politică. Am început în 1996, am fost patru ani consilier local şi sunt de 12 ani în Parlament. Am luat decizia să îmi schimb activitatea şi să nu mai candidez pentru un nou mandat de deputat. Mă retrag din politică, urmând să mă dedic familiei şi carierei de avocat. Rămân lider al grupului UDMR din Camera Deputaţilor până la sfârşitul mandatului şi rămân şi simplu membru al UDMR. Nu mai vreau nicio funcţie, nici în UDMR, nici în Parlament şi nici altundeva", a menţionat Andras.

 
Deputatul a mai spus că propune ca pentru alegerile parlamentare, în judeţul Cluj "candidaţii UDMR să fie aleşi în urma unor pre alegeri la care să participe toţi maghiarii, nu să fie desemnaţi candidaţi de către o sută de oameni dintr-un for de conducere". Mate Andras are 42 de ani şi a fost ales prima dată deputat în anul 2004.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii