Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Dragomir „La 140 de ani de la înființarea sa, putem spune cu mândrie că PNL este partidul Independenţei României”

ro

28 May, 2015 15:20 1735 Marime text
 
Copreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, vorbește, în declarația politică susținută astăzi în Camera Deputaților, despre cei 140 de ani de existență a Partidului Național Liberal.

„Istoria Partidului Național Liberal, înființat la data de 24 mai 1875, a fost strâns legată, de-a lungul celor 140 de ani, de istoria modernă a României. Liberalii au răspuns întodeauna așteptărilor venite din partea românilor, folosindu-se de toate mijloacele necesare pentru ca statul român să rămână sincronizat, chiar și în situații istorice defavorabile, statelor Europei Occidentale. Modernizarea instituţională a statului român, etapele de progres economic, toate acestea sunt legate de guvernările liberale şi de oamenii care s-au aflat la conducerea acestui partid”, susține parlamentarul liberal constănțean.

De asemenea, liderul PNL Constanța declară că „la 140 de ani de la înființarea sa, putem spune cu mândrie că PNL este partidul Independenţei României și al Marii Uniri, dar și al multor reforme constituționale. De asemenea, Partidul Național Liberal este cel care a sprijinit, după 1990, democratizarea României și accederea ei în structurile europene și euroatlantice”.

Pe de altă parte, deputatul Gheorghe Dragomir consideră că „PNL este astăzi cel mai mare partid de dreapta din România, membru cu drepturi depline al celei mai mari familii politice europene, susținând ideile, valorile și soluțiile liberale. Momentul aniversării a 140 de ani de existență este special și prin faptul că el coincide cu mandatul  primului președinte liberal din istoria României, Klaus Iohannis”.

În final, copreședintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, afirmă că, „la ceas de sărbătoare, noi, cei care facem parte din Partidul Național Liberal, suntem mândri de trecutul nostru și încrezători în viitorul pe care încercăm să îl facem cât mai bun pentru toți românii. La mulți ani, PNL!”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii