Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul constănţean Remus Cernea i-a oferit lui Zgonea un tricou cu Pink Floyd

ro

29 Oct, 2013 13:36 1779 Marime text
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi-a făcut cruce şi a fugit în plen, după ce deputatul Remus Cernea a încercat să-i dea un tricou cu Pink Floyd. Cernea e supărat pe noul cod vestimentar al parlamentilor şi vrea să-l convingă pe Zgonea să poarte tricouri excentrice în timpul şedinţelor. Şeful deputaţilor a refuzat cadoul.
"Sunt împotriva fumatului, dar am adus o pipă păcii, un tricou cu Pink Floyd, ştiu că domnul Zgonea a fost încântat când l-a întâlnit pe Roger Waters cu prilejul concertului 'The Wall' de acum două luni. I-am adus un tricou nou-nouţ, sper să-l poarte cu bucurie şi cu mândrie, să asculte albumele Pink Floyd, cred că este loc pentru un tricou şi în Parlamentul României, cred că un astfel de tricou nu este nici indecent şi nu afectează sub nicio formă conduita unui parlamentar, dimpotrivă, cred că în ziua în care preşedintele Camerei Deputaţilor sau preşedintele Senatului va purta în plen un tricou cu Pink Floyd va fi un mare pas înainte pentru democraţia din România, simbolic vorbind, pentru că Pink Floyd reprezintă un gen de muzică şi un mod de a trăi şi de a înţelege viaţa şi lumea din jur care este mult mai deschis şi mult mai asociabil unei societăţi democratice", a spus Cernea, înainte de începerea şedinţei de plen.
Cernea l-a aşteptat pe Zgonea la intrarea în sală şi i-a oferit cadoul, dar preşedintele Camerei l-a refuzat. "Eu am primul album al lui Pink Floyd. Când o să-l cumperi şi tu, atunci ...", a replicat Zgonea.
Sursa: România TV

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii