Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Delegația PNL, la consultări cu premierul Dacian Cioloş

ro

01 Feb, 2016 11:20 1893 Marime text
 
Premierul Dacian Cioloş discută, astăzi, cu liderii partidelor despre alegerile locale. Legea în vigoare prevede un singur tur, însă liberalii au cerut două tururi de scrutin.
 
O delegație a PNL, condusă de copreședintele Vasile Blaga, s-a prezentat deja la Vila Lac 1, la consultările cu Cioloș. Din delegația anunțată a liberalilor mai fac parte prim-vicepreședinții Ludovic Orban, Adriana Săftoiu, Gheorghe Flutur și secretarul general al partidului, Ilie Bolojan.
 
În cursul zilei de luni, premierul urmează să aibă consultări și cu celelalte partide parlamentare PSD, UNPR, ALDE, UDMR și cu Grupul minorităților naționale. La discuțiile pe tema modificării legii electorale au fost invitate și formațiunile cu reprezentare în Parlament MP, PND și PSRO.

UPDATE 1, ora 11.30 
 
Liberalii i-au prezentat premierului un sondaj de opinie potrivit căruia românii îşi doresc organizarea alegerilor locale în două tururi de scrutin şi au formulat argumente în acest fel. Dacian Cioloş i-a informat pe liberali că trebuie să se consulte şi cu celelalte partide înainte de a lua o decizie, conform evz.ro.
 
Sursa foto: economica.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii