Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deficitul de personal din MAI discutat de reprezentanții SNPPC cu ministrul Consultării Publice și a Dialogului Social

ro

28 Jul, 2017 22:15 1871 Marime text
Ministrul Gabriel Petrea a primit astăzi o delegație a Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual (SNPPC) la sediul Ministerului Consultării Publice și Dialogului Social.
 
La întâlnirea solicitată de președintele sindicatului, Dumitru Coarnă a participat și Claudiu Staicu, trezorier general SNPPC. În cadrul discuțiilor s-a atins subiectul deficitului de personal din MAI precum și îmbunătățirea condițiilor de protecție a polițiștilor în exercitarea atribuțiilor de serviciu.
 
Ministrul Gabriel Petrea le-a confirmat acestora că va supune analizei în cadrul grupurilor de lucru ale Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social (CNTDS) toate temele ridicate SNPPC, inclusiv aplicarea Legii nr. 152/2017 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 99/2016 privind unele măsuri pentru salarizarea personalului plătit din fonduri publice, prorogarea unor termene, precum și unele măsuri fiscal-bugetare, respectiv Legea nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Sursa foto: mcpds.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii