Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţiile celor care au văzut sau au participat la ancheta accidentului de la Chirnogeni

ro

27 Apr, 2014 16:38 2539 Marime text

Accidentul petrecut noaptea trecută, în jurul orei 00.40, în localitatea Chirnogeni a fost unul deosebit de grav, lăsând în urma sa patru morți, un grav rănit, familii îndurerate și martori în stare de șoc.
Declarațiilor celor prezenți la fața locului, redate de protv, surprind imagini de groază, atât referitoare la viteza autoturismului, dar și la reacția imediată a celor încarcerați în mașină. Un martor declara: „Am auzit o bubuitură, după care fum puternic. După care am auzit strigăte: „Ajutor, ajutor!” Cineva striga din mașină, nu știm cine.”
Deși la locul faptei s-au deplasat patru autospeciale, dintre care două ambulanțe, tinerii nu au mai putut fi salvați, în urma accidentului existând un singur supraviețuitor, grav rănit.
Ionuț Cealera, directorul medical al Serviciul de Ambulanță Constanța a declarat referitor la situația pe care a găsit-o la locul accidentului: „Au fost găsite patru victime decedate. A cincea este în stare foarte gravă. A fost intubată, stabilizată și transportată la Spitalul Județean Constanța.”
După ce a pierdut controlul volanului, șoferul a lovit o altă mașină parcată pe marginea părții carosabile, dar și un rastel cu 50 de butelii. Două dintre acestea au intrat sub mașină, existând chiar riscul unei explozii. Florin Stoica, plutonier adjutant șef ISU Dobrogea, a declarat „Câteva butelii au fost îndoite, una dintre ele chiar curge, se putea provoca o explozie în momentul impactului.”
Costel Marius Marian de la Poliția Rutieră a confirmat spusele martorilor referitoare la viteza excesivă pe care o avea șoferul declarând „La cercetări s-a stabilit că acul vitezometrul s-a oprit la 220 km/h.”
 Sursa foto:tvalphamedia.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii