Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie cutremurătoare despre incendiul de la restaurantul Beirut din Constanţa Am văzut o fată cum ardea în flăcări

ro

08 Apr, 2014 12:42 2953 Marime text
Nicoleta Buirencu, dansatoarea de 19 ani, ranita in incendiul din Constanta a fost operata marti dimineata la un spital din Bucuresti. Nicoletei i se face un transplant de piele cu grefe luate de pe coapsa, grefe care vor fi puse pe arsurile profunde de la mana stanga si piciorul stang. Operatia este delicata mai ales pentru anestezisti deoarecea fata are arsuri pe caile respiratorii, precum si leziuni inhalatorii.

Exista inca semne de intrebare asupra locului in care au pierit cele trei fete.Din primele informatii, se aflau la mansarda, acolo unde aveau un vestiar in care se schimbau pentru spectacole. De altfel, flacarile au izbucnit la cateva minute dupa o prima reprezentatie. Focul, din declaratiile martorilor, ar fi aparut in zona bucatariei, aflata sub camera tinerelor si langa restaurantul de la parter.

"Ardea de sus. Era mult fum, nu mai vedeai nimic. Cand am ajuns in fata le-am auzit pe fete cum tipau cum striga dupa ajutor. Cert este ca de sus a pornit, eu am vazut flacarile am vazut cum ardea sus", a declarat o angajata a restaurantului.

In cateva minute constructia de lemn a inceput sa arda violent. Cand au ajuns acolo pompierii n-au mai putut inainta prin perdelele de foc. Clientii si angajatii au iesit cum au putut mai putin cele trei tinere.

"Am vrut sa merg sus pentru ca le auzeam pe fete cum tipau... 'ajutor, au, au...' stiam ca dansatoarele sunt sus. Am dat sa urc scarile, am vazut flacari pe marginea peretilor si o fata cum ardea in flacari... Era vorba de Nicoleta! Am reusit sa ies, pentru ca nu aveam cum sa trec", a declarat Cornelia, ajutor de ospatar.

Cert este ca, la un moment dat, podeaua mansardei s-a prabusit. Proprietarul restaurantului libanez crede in varianta potrivit careia cineva ar fi pus focul intentionat.

Sursa: Protv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii