Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii publicate în Monitorul Oficial. Mai multe demisii din aparatul de lucru al Guvernului

ro

16 Jan, 2018 15:03 2124 Marime text
În Monitorul Oficial au fost publicate astăzi mai multe decizii semnate de fostul premier Mihai Tudose.

Astfel, a fost publicată decizia privind incetarea exercitării cu caracter temporar prin detașare de către Alexandra Cerasela Pană a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Ministerului Turismului.  

Totodată, a fost publicată decizia privind eliberarea, la cerere, a lui Aurelian-Felix Rache din funcția de consilier de stat la Departamentul pentru strategii guvernamentale din cadrul aparatului de lucru al Guvernului.
 
O altă decizie publicată în Monitorul Oficial este cea pentru eliberarea, la cerere, a Danielei-Meri Mocanu din funcția de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului.
 
În Monitorul Oficial a fost publicată și decizia privind eliberarea Ioanei-Andreea Lambru din funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat.
 
Tot în Monitorul Oficial a fost publicată decizia privind eliberarea Elenei Repede, la cerere, din funcţia de director de cabinet al prim-ministrului, cu rang de secretar de stat, în cadrul aparatulul propriu de lucru al prim-ministrului.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii