Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie pentru inspectorii care au parcat pe locuri rezervate persoanelor cu dizabilități

ro

02 Mar, 2016 14:17 2204 Marime text
 
Ca urmare a sesizărilor primite din spațiul public privind nerespectarea prevederilor Codului Rutier de către inspectori antifraudă, Direcţia Generală Antifraudă Fiscală (DGAF) a dispus retragerea dreptului de utilizare a autoturismului de serviciu, inclusiv pentru inspectorii care au parcat neregulamentar pe locuri rezervate persoanelor cu dizabilități.
 
„Pentru asigurarea integrităţii profesionale a inspectorilor antifraudă, din decembrie 2013 până în prezent, conducerea DGAF a semnalat structurilor specializate situaţii în care au fost implicaţi 50 de inspectori antifraudă, în urma analizării suspiciunilor legate de nerespectarea normelor de conduită sau a cadrului legal. În acest sens, au fost sesizate Comisia de disciplină și Direcția Generală de Integritate din cadrul ANAF şi organele de urmărire penală”, potrivit DGAF.
 
Reamintim că, în Piaţa 1 mai, din Târgovişte, inspectori de la ANAF au fost surprinși parcând pe două locuri libere destinate persoanelor cu handicap. Inspectorii ANAf au avut parte de huiduieli din partea celorlalți șoferi, care cereau sancționarea acestora.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii