Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie în cazul agresorului din Năvodari. Victima sa, o fetiţă de 13 ani. Ce au hotărât judecătorii

ro

27 Sep, 2017 10:58 3596 Marime text
La data de 26.09.2017, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul reţinut P.Ş.N, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, prev. şi ped. de art. 219 alin. 2 lit. c din C. pen.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că duminică, 24.09.2017, în jurul orei 16.00, aflându-se în Parcul „Ţara Piticilor” din oraşul Năvodari, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate R.D.E., în vârstă de 13 ani, de a se apăra, a agresat-o pe aceasta şi a pipăit-o, împotriva voinţei sale, în diverse părţi intime ale corpului, respectiv pe sâni şi pe fund.

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Citeşte şi: UPDATE. Bărbat suspectat de agresiune sexuală reținut de polițiștii din Năvodari. Victima o adolescentă de 13 ani

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii