Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie definitivă în dosarul lui Marcel Arava

ro

25 Oct, 2016 15:43 1718 Marime text
La Curtea de Apel Constanţa a fost înregistrat dosarul lui Marcel Arava, de 50 de ani, în care a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru crimă. Tribunalul Constanţa a respins cererea de rejudecare, şi, fiind nemulţumit de decizie, acesta a atacat soluţia la Curtea de Apel.
 
Instanţa a respins definitiv cererea de revizuire a dosarului. „Respinge ca nefondat apelul formulat de către revizuentul Arava Marcel. (...) Definitivă. Pronunțată în ședință publică, azi, 25.10.2016”, conform minutei.

Amintim că Marcel Arava a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru crimă, după ce, în decembrie 1989, şi-ar fi omorât prietenul de pahar. El ar fi fugit în Marea Britanie. În cursul anului 2014, poliţiştii constănţeni au transmis autorităţilor din Marea Britanie, prin canalele de comunicare poliţienească internaţională, date referitoare la locul unde acesta s-ar fi putut afla. Cel în cauză a fost depistat de poliţiştii englezi şi preluat de autorităţile române, care l-au escortat în ţară pentru executarea pedepsei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii