Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizia nu este definitivă Prim procuror din Parchetul Curţii de Apel Constanţa, arestat la domiciliu! (rechizitoriu)

ro

10 Sep, 2015 09:37 2293 Marime text
Constantin Balaban, fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, unitate aflată în circumscripţia Parchetului Curţii de Apel Constanţa, aproape liber!

Ieri, judecătorii Curţii de Apel Constanţa i-au înlocuit măsura arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data rămânerii definitive a prezentei încheieri.

Hotărârea nu este definitivă, ea putând fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.

Dacă va fi scos din arest, magistratul va fi obligat să se prezinte in fata judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de cate ori este chemat, să nu comunice cu ceilalţi inculpaţi, respectiv Viorel Amet, Regep-Uţă Aslan, Valentin Jugănaru, Marian Cireaşă, Teodor Liviu Sava şi cu martorii (…), pe nicio cale, direct sau indirect. Constantin Balaban este acuzat că ar fi primit, cu titlu de mită, un vițel. În schimb, magistratul ar fi trebuit să soluționeze favorabil un dosar penal în care doi bărbaţi erau cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

Citeşte şi
 
Rechizitoriu
DNA acuză - prim-procurorul Balaban folosea logistica şi personalul Parchetului în administrarea Trans Mondana SRL (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii