Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Decebal Făgădău a dat startul la Maratonul Nisipului (galerie foto)

ro

27 Mar, 2016 10:46 2404 Marime text
 
Viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a dat, astăzi, startul la ediţia a treia a Maratonului Nisipului, întrecere internațională care se dipută pe nisipul plajei de la Mamaia.

Participă peste 700 de alergători din țară și din străinătate, care se întrec la probe pe mai multe distanțe.


 

UPDATE, ora 10.50:

Câștigătorul cursei de 10 kilometri este un alergător din Republica Moldova, Maxim Răileanu. El a fost urmat pe podiumul probei de Cătălin Jitcovici, din Constanța, și de Dumitru Nicolaev, și el din Republica Moldova. La fete, primele trei clasate au fost din România: Cristiana Alexandra Ghiţă, Denisa Ştirbulescu şi Ana Maria Muscă.

UPDATE, ora 17.55:

La semimaraton, au urcat pe podium: 1. Vitalie Gheorghiţă, 2. Mihail Visniuc, 3. Nicolae Bălan (la masculin), 1. Maria Magdalena Veliscu, 2. Antonia Teodora Mariş, 3. Irina Matcovschi (la feminin). Maratonul a fost câştigat de Nicoleta Ciortan, respectiv de Ghenadie Ţimbalist, aceştia primind câte 10.000 de lei, plus încă 500 de lei recompensă pentru doborârea recordului cursei. La „Family Run“, s-a impus familia Corneanu, care a fost urmată de familile Marin şi Şapera. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii