Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Decebal Făgădău a ajuns la Biroul Electoral Judeţean (galerie foto+audio)

ro

26 Apr, 2016 10:48 3680 Marime text
 
Astăzi, îşi depune candidatura la Primăria Constanţa şi Claudiu Ceti. Până acum, pentru Primăria Constanţa, au depus doar trei partide, PNL, PMP, ALDE, precum şi independentul Andrei Tatu.
 
Tot astăzi, vor trebui să depună şi ceilalţi candidaţi candidaturile şi listele. Claudiu Ceti de la PPU a venit la Biroul Electoral Judeţean pentru a depne listele.
 
Ulterior, a ajuns şi Decebal Făgădău la BEJ, fiind însoţit de preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, dar şi de secretarul general Cristinel Dragomir.
 
Felix Stroe a declarat că CLM Constanţa va fi cu siguranţă cel mai tânăr consiliu local din România.
 
Menţionăm că Răzvan Florea este candidat la Consiliul Municipal din partea PSD. Pe listă mai apar şi Adriana Teodoru, realizatoare TV, Teodor Patrichi, directorul Terminalului de Pasageri din Portul Constanţa şi Aurelian Marin, care a fost şef ANAT.
 
Lista de consilieri este completă, având 34 de consilieri, jumătate fiind oameni noi.
 
Făgădău şi Stroe au adus câte un buchet de flori pentru preşedintele BEJ. Nu lipsesc de pe listă nici actualii viceprimari, Răsăuţeanu şi Dobre.

UPDATE

„Sunt mândru că am depus o listă de consilieri puternică, frumoasă, fresh, cu care sunt convins că vom câştiga alegerile în Constanţa. Aţi observat deja că pe listă sunt multe surprize, de la care nu vă aşteptaţi să intre pe lista lui Făgădău. Toţi alcătuim o echipă unită, puternică. (...) Avem 47% tineri, 47% oameni noi, care nu au mai făcut politică”, a declarat Făgădău.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii