Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Femeie transportată la spital Deblocare de uşă pe strada Traian, din municipiul Constanţa

ro

27 Mar, 2015 13:59 1682 Marime text
Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină pentru deblocarea unei uşi, pe strada Traian din municipiul Constanţa, nr 28, bloc 3, scara B. O autospecială din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă e îndreaptă către locul incidentului.

UPDATE 2, ora 15.03

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Constanţa Oraş au intrat pe geamul locuinţei situate la etajul 2. Femeia a fost preluată de echipajul medical aflat la faţa locului şi transportată la spital. Din câte se pare, femeia se simţea rău de câteva zile, acuzând faptul că nu îşi mai simte picioarele, motiv pentru care nu s-a putut deplasa pentru a deschide uşa. Astfel, medicii îi vor face mai multe investigaţii pentru a determina cu exactitate despre ce fel de afecţiune este vorba.

UPDATE 1, ora 14.14

Conform reprezentanţilor ISU Dobrogea, este vorba despre o femeie în vârstă, care suferă de paralizie. Militarii au fost alertaţi de o vecină care a auzit poştaşul ce venise să-i înmâneze femeii pensia şi şi-a dat seama că aceasta nu poate deschide uşa. La faţa locului se află şi o ambulanţă şi urmează să sosească şi un echipaj al Poliţiei.
 
Vom, reveni cu informaţii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii