Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Sfântul Nicolae, Arhiepiscopul Tomisului va creștina doi copii de la un centru de plasament

ro

05 Dec, 2012 23:25 1942 Marime text

Mâine, la biserica Sfântul Nicolae din cartierul Coiciu, va avea loc botezul elevului Știrbu Tudorel, din clasa a IV-a la Școala Gimnazială nr. 19 - structură a Colegiului Tehnic Vasile Pârvan Constanța, instituționalizat în Centrul de Plasament "Fair Play" Constanța .

Descoperit în timpul orei de religie de către doamna prof. Târziu Marinica, colectivul de elevi și cadre didactice din unitatea școlară - voluntari SNAC, a hotărât sa-i ofere lui Tudorel Cel mai frumos dar de Moș Nicolae - Creștinarea. Același dar va îl va primi și fratele lui Tudorel, în vârstă de 2 ani, pentru care s-au depus eforturi în vederea obținerii certificatului de naștere.

Botezul va fi oficiat de Înalt Prea Sfințitul Teodosie - Arhiepiscopul Tomisului care a răspuns apelului profesorilor școlii.

La acest fericit eveniment vor fi alături de Tudorel și fratele său, nașii de botez prof. Târziu Marinica și prof. Andrei Gabriela, reprezentanți ISJ Constanța, elevi și cadre didactice ai Școlii Gimnaziale nr. 19 și Colegiului Tehnic Vasile Pârvan Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii