Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De prin culise Ce spune gura lumii despre nunta lui Borcea

ro

29 Aug, 2011 05:42 1254 Marime text

Cu toţii ne-am întrebat ce vor avea nuntaşii în farfurii şi în pahare de vreme ce meniul a costat chiar 600 de euro. Cu siguranţă nu potârnichi umplute cu limbi de elefant, a spus, râzând, Dan Matei Aghaton, un prieten vechi al lui Cristi Borcea, prezent şi el la nuntă. Brigitte Sfăt, iubita lui Ilie Năstase a dezvăluit meniul de lux de la petrecere.

"Maşina am trimis-o cu şoferul, că stricam imaginea... Am ajuns la antreu, era o chestie pe care nu am reuşit să o identific, brânză franţuzească... E abia începutul, vin berbecuţi, purceluşi de lapte. Nu sunt potârnichi cu limbi de elefant", spune Dan Matei Aghaton.

Cât despre cadoul adus mirilor, Agathon a preferat să rămână un mister: "Eu am venit ţanţoş cu un cadou, dar nu spun. Un cadou frumos de nuntă."

Nunta, spune el, s-a dorit a fi una deosebită, "pentru că prima a fost normală".

"E toată lumea şi din fotbal, şi din politică", a povestit, la Realitatea TV, Ilie Năstase.

"Amândouă sunt la apogeu, nunta miresei lui Albert şi nunta Alinei... Mâncarea - am gustat din primele două feluri, au ales un meniu asemănător, de cea mai bună calitate. E un meniu foarte scump. Am mâncat homar, icre de manciuria.

Ce zice gura lumii despre nunta lui Borcea

Cristi Borcea şi Alina Vidican s-au căsătorit religios

"În special naşii ne-au plăcut. Mireasa nu, că a stricat casa la familie cu trei copii. Nu e frumoasă, că nu mi-a făcut plăcere să o văd", spune o femeie.

"Borcea e la a doua căsătorie nu-şi are rost. Trebuia să-şi ia unul mai tânăr. Dacă se iubesc? Nu există aşa ceva. Aici în joc sunt banii", spune o alta, la fel de cârcotaşă.

Fastul nu i-a fost pe plac nici măcar Regelui Cioabă care, invitat la Realitatea TV, a comentat evenimentul: "Pe mine personal nu mă impresionează pentru că, dacă era la prima nuntă, credeam că e ceva, dar a doua oară nu avea sens să facă aşa tămbălău", spune el.

"Eu găsesc că e o sfidare, din păcate", a spus şi fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu.

Ceva mai grăitor, aşa cum era de aşteptat, a fost însă preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, care a completat tabloul critic. "Mai urât ca dictatura comunistă, decât cea fascistă... Mai urâtă e dictatura neamului prost. Ce fac e kitsch ce fac ei acolo", a spus Vadim Tudor.

Sursa: http://www.realitatea.net/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii