Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De mâine încep înscrierile la concursul de directori pentru grădinițe, școli și licee

ro

12 Sep, 2016 10:30 2131 Marime text
Candidații la funcțiile de directori de unități școlare se pot înscrie, electronic, începând de mâine, până pe 2 octombrie, conform deciziei Ministerului Educației.

Proba scrisă va avea loc în data de 12 octombrie, iar interviul și evaluarea CV-ului se vor desfășura în perioada 17 octombrie — 17 noiembrie.

Rezultatele vor fi afișate pe 18 noiembrie, iar contestațiile se vor depune în perioada 21 — 23 noiembrie.

Soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor finale sunt prevăzute pentru intervalul 24 noiembrie — 9 decembrie.

Ultima etapă a concursului — validarea în consiliul de administrație al inspectoratului școlar a rezultatelor finale și transmiterea acestora la minister — este programată în data de 16 decembrie.

„Este declarat «promovat» la concurs candidatul «admis» care a obținut cel mai mare punctaj total. În cazul egalității de punctaj, este declarat «promovat» candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba scrisă. Dacă și în această situație egalitatea se păstrează, pentru unitățile de învățământ cu filiera tehnologică, este declarat «promovat» candidatul care este de specialitate: inginer, economist, medic, etc., după caz, iar la filiera vocațională, cel care are specialitatea corespunzătoare profilului predominant al unității de învățământ, iar pentru celelalte unități de învățământ este declarat «promovat» candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba de interviu. Dacă și în această situație egalitatea persistă, este declarat «promovat» candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba de evaluare a Curriculumului Vitae", precizează MENCȘ, citat de Agerpres.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii