Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De mâine Cod Galben şi Cod Portocaliu în sud-est

ro

28 Jan, 2014 03:49 2348 Marime text
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) va emite, astăzi, o avertizare de vânt puternic, valabilă pentru intervalul miercuri dimineaţa - joi la prânz, şi Cod Galben pentru zona Olteniei, precum şi Cod Portocaliu pentru judeţele din sud-est care s-au mai aflat sub această atenţionare.
"Mâine, (astăzi-NR) ANM va emite o avertizare de miercuri dimineaţă până joi la prânz. Cu probabilitate foarte mare, în zona Olteniei va fi cod galben şi, din păcate, cu probabilitate foarte mare, judeţele din sud-est care au fost în Cod Portocaliu vor intra din nou în cod portocaliu. În cursul zilei de miercuri, mai multe judeţe din sud-est vor fi în cod portocaliu şi seara şi vor rămâne în cod portocaliu, joi, toate judeţele care au fost, de exemplu, până la ora cinci", a spus directorul ANM, Ion Sandu.
El a avertizat că, în aceste zone, miercuri şi miercuri noaptea va fi viscol foarte puternic.
După ziua de joi, va urma o "pauză" până pe 3-4 februarie, a declarat directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu.
"Din seara asta încetează vântul până miercuri dimineaţa. De miercuri dimineaţa, viteza vântului va fi din nou foarte tare şi asociată cu căderi de zăpadă", a spus directorul ANM.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii