Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la Cernavodă la San Francisco Românul care a urcat pe scena lansării „Nolui Ipad” de la Apple

ro

09 Mar, 2012 17:36 1428 Marime text

La prezentarea noului iPad, desfăşurată miercuri în San Francisco, a luat parte şi un român. Răzvan Baraitaru a urcat pe scenă, alături de CEO-ul Apple Tim Cook, pentru a prezenta calităţile grafice ale noii tablete.

Baraitaru, angajat al producătorului de jocuri Revo Solutions, le-a arătat celor prezenţi cum se mişcă jocul „Sky Gamblers: Air Supremacy" pe noul iPad, echipat cu procesor A5X quad-core şi Retina Display, ceea ce înseamnă viteze mult mai mari şi grafică mult mai bună decât pe console cum ar fi Xbox 360 sau PS3.

Discursul lui Baraitaru a durat două minute şi jumătate, fiind rostit într-o engleză perfectă şi presărat cu glume gustate de audienţă.

Conform paginii sale de Facebook, Răzvan Baraitaru s-a născut în Cernavodă şi trăieşte în Bucureşti, unde a absolvit Facultatea de Calculatoare de la Politehnică. El a lucrat la Gameloft şi la Vivendi, iar din 2008 este programator la Revo Solutions.

Răzvan Baraitaru nu este primul român care a urcat pe scenă cu ocazia lansării unui produs Apple. În 2010, Bogdan Ursu de la Gameloft l-a ajutat pe Steve Jobs să prezinte un joc cu împuşcături pentru prima tabletă Apple, iPad.

 http://www.gandul.info/magazin/de-la-cernavoda-la-san-francisco-romanul-care-a-urcat-pe-scena-lansarii-noului-ipad-de-la-apple-video-9381230

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii