Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De cine va fi reprezentată România la Mondialele de la Las Vegas

ro

30 May, 2016 22:55 1367 Marime text
România va fi reprezentată de șase sportivi, doi antrenori și doi arbitri la Campionatul Mondial de MMA pentru amatori de la Las Vegas. Sub atenta supraveghere a Comisiei din Nevada, sportivii vor trece și acolo printr-un filtru medical și vor fi testați anti-doping.
 
Primul sportiv al lotului, Raluca Dinescu, medaliată cu argint la Europenele de anul trecut, cu un bilanț de 3 victorii și o înfrângere, este singura fată care va reprezenta țara, la categoria — 52,2 kg. Cel de-al doilea sportiv al lotului, Cristian Iorga, cu un palmares de 7 victorii și o înfrângere și neînvins în România, va lupta la mondiale de MMA la categoria 65,8 kg,  notează Agerpres.
 
Al treilea sportiv, brașoveanul Paul Butacu va lupta la categoria 77,1. Cel de-al patrulea sportiv, Marius Cantoneru, va lupta în SUA la categoria 83,9. Timișoreanul Sașa Marcov este cel de-al cincilea, cu un palmares de 4 victorii și o înfrângere, și va lupta la categoria 93,0. Al șaselea sportiv este greul Ion Grigore, cu un palmares de 2 victorii, care va reprezenta țara la categoria 120,2.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii