Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce l-a certat Mircea Badea pe Radu Mazăre

ro

11 Jun, 2012 19:01 2229 Marime text

Mircea Badea a fost zilele trecute cu treabă la Constanţa şi a fost profund dezamăgit că în oraşul condus de Radu Mazăre, nu există indicatoare. "Puneţi şi dumneavoastră măcar un indicator în Constanţa", i-a transmis Badea edilului.

 Aseară la emisiunea "În gura presei", Mircea Badea şi-a arătat nemulţumirea vis a vis de lipsa de indicatoare în Constanţa. "Domnu Mazăre, puneţi şi dumneavoastră măcar un indicator în Constanţa. E scump rău de tot aşa? Chemaţi nişte brazilience să-şi pună pe ţâţe să scrie spre Mamaia. Preietene, nu nimereşti drumul, e varză. Au făcut un flintic de autostradă undeva în câmp, după Medigidia... către Azuga. De undeva, către undeva. Nu ai cum să nimereşti autostrada aia cumva pentru că nu sunt indicatoare", a povestit Badea.

Acesta a adăugat: "Iar la ieşirea din Constanţa, se vedea autostrada aia că trece peste drum. Dar nu e nici un indicator ca să ajungi al ea. Or fi interzise prin lege indicatoare în judeţul Constanţa?".

 http://www.libertatea.ro/detalii/articol/mircea-badea-indicatoare-constanta-radu-mazare-398540.html

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ce Indraznet e, aproape ca zici ca e impartial 11 Jun, 2012 19:23 Bai nea Badea vezi poate ti-o iei peste bot ca Mazare nu suporta critica si este si in aceeasi sleahta cu seful tau!