Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce închide afaceristul Virgil Dulea puncte de lucru în Constanţa?

ro

14 Jul, 2014 02:42 4707 Marime text
virgil dulea garant constantaÎn urmă cu puţin timp, mai precis în data de 10 iunie anul curent, a fost dată publicităţii Hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor societăţii comerciale Master Credit stand-by.
 
Astfel, Virgil Dulea, Badea Nicolae, Omega Credit, Zetta Credit, în calitate de asociaţi ai societăţii IFN Master Credit-SRL,au decis închiderea mai multor puncte de lucru din Constanţa.
Actul în cauză se referă la punctele de lucru din bulevardele Aurel Vlaicu, Alexandru Lăpuşneanu (două), 1 Decembrie 1918, străzile Amurgului, Soveja (două), Dezrobirii şi Theodor Burada.
Totodată asociaţii au mai stabilit să renunţe la obiectul de activitate 6942-Amanet, alte activităţi de creditare (acordare de credite prin păstrarea de bunuri prin amanet), 9525-repararea ceasurilor şi bijuteriilor.
Aceeaşi asociaţi au mai stabilit completarea obiectului de activitate 7711-activităţi de închiriere şi leasing autoturisme şi autoturisme uşoare, excepţie leasing, care devine obiectul de activitate principal.

Ultimul punct aflat pe ordinea de zi a adunării din data de 3 februarie şi făcută public joia trecută arată că s-a mai stabilit schimbarea denumirii din IFN Master Credit SRL în Master Credit Stand By.   
Reamintim, printre altele că patronul casei de amanet Garant, Virgil Dulea, i-a reclamat la Parchet pe poliţiştii şi pe comisarii Gărzii Financiare care i-au confiscat cantitatea de 120 de kilograme de aur, încă din anul 2007.
Atunci a fost vâlvă mare după ce poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, însoţiţi de comisari ai Gărzii Financiare şi un reprezentant al Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor (OPC), toţi escortaţi de trupele speciale ale Poliţiei, au descins la casa de amanet „Garant“, situată pe strada Theodor Burada din Constanţa.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • GREGOIRE 16 Sep, 2014 15:37 A vandut lui Garant grup credite dar in spatele asteia e tot el