Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce este supărat un cetăţean din Tuzla pe Poliţia Locală

ro

21 Jul, 2013 12:39 2565 Marime text
În urmă cu scurt timp am primit un email-alertă de la Google.

Emailul relatează că un cetăţean din Tuzla a scris, la rubrica HotReporter a agenţiei de presă HotNews, un mesaj Poliţiei Locale din comună, lăsând de înţeles că este foarte supărat pe aceasta.

Iată ce-l deranjează la culme pe respectivul: „Dragă Poliţie Locală Tuzla, Locuiesc pe o stradă pe care primăria a asflatat-o acum 2 ani şi care cu această ocazie a primit şi canalizare. Str. Costineşti este printre puţinele care de curând au primit şi trotuare noi. Să înţelegem că cei cu trotuare noi, nu au voie să-şi parcheze maşina în faţa casei, iar cei fără, pot să ţină parcate până şi tractoare? Să nu devenim penibili, dragi poliţişti! O să daţi amendă la toată lumea din sat? Legea se aplică pentru toţi sau doar pentru cei cu trotuare şi mai cu dare de mână. P.S. În cazul în care voi primi amendă, voi reclama la sediul dvs. local toate celelalte maşini din Tuzla care nu respectă legea menţionata de dvs!”.

Cetăţeanul contestă de fapt prevederile Hotărârii Consiliului Local 66/2008 privind parcarea autovehiculelor pe trotuare, ce prevede amenzi de la 200 lei la 400 de lei pentru persoanele fizice şi de la 400 lei la 800 lei pentru persoanele juridice.

Mai multe AICI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii