Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De 1 Iunie Tinerii PDL Constanţa au dus daruri copiilor de la Casa „Speranţa“

ro

02 Jun, 2011 22:24 1676 Marime text

pdl.jpgCu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului, Organizaţia Municipală de Tineret a PDL (OMTPDL) Constanţa si-a indreptat atentia catre cei care au nevoie de ajutor, participand la o actiune umanitara.

 

Un numar de 20 de tineri democrat-liberali s-au indreptat, in jurul orei 17.00, catre la Casa de Copii „Speranţa", casa care adaposteste 20 de copii orfani seropozitivi, a caror viata depinde strict de medicatia necesara si regimul adecvat de nutritie.

„Actiunea umanitara a tinerilor democrati-liberali a constat in donarea unui frigider de capacitate mare, precum şi hainute. Avand in vedere ca nutritia celor mici este foarte stricta, OMTPDL Constanta a dus pachete care contin fructe , lapte, suc natural , 30 de pachete care contin desert permis celor mici si nu in ultimul rand, pentru ca mezina Casei de Copii „Speranţa" are numai 1 an si 4 luni, bineinteles scutece si lapte praf. (...) Chiar daca, Casa de Copii „Speranţa" se bucura de sprijinul Ministerului Sanatatii, Organizaţia Municipală de Tineret a PDL (OMTPDL) Constanţa si-a propus sa urmareasca in timp evoulutia copiilor pentru a oferi si pe viitor sprijinul acestora", se arata intr-un comunicat al OMTPDL Constanta.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii