Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daţi pe mâna judecătorilor pentru evaziune fiscală

ro

11 Dec, 2014 10:55 1593 Marime text
Pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat, în data de 9 decembrie, dosarul cu numărul 8492/118/2014  la secţia penală având ca obiect infracţiuni de evaziune fiscală.

Partea civilă este Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, iar inculpaţii sunt Cornel Dănuţ Alecu, Mihai Puiu, SC Nicol Pro Construct SRL şi SC Nicol Pro Construct SRL prin practician în insolvenţă Maestro SPRL.

Primul termen este 21 ianuarie 2015.

Reamintim că Puiu Mihai, Cornel Dănuţ Alecu împreună cu alte trei persoane au fost deferiţi justiţiei de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pe 21 octombrie.

Cei cinci sunt bănuiţi că ar fi preluat părţile sociale ale unei societăţi comerciale din judeţul Constanţa şi ar fi declarat sediul social în mod fictiv în comuna Dobromir, în scopul sustragerii de la efectuarea verificărilor financiar-contabile.

Totodată, cei în cauză ar fi înfiinţat în mod fictiv o societate comercială şi au declarat sediul social în oraşul Murfatlar, în acelaşi scop. Mai mult decât atât, inculpaţii ar fi desfăşurat activităţi de comerţ şi prestări de servicii pe care ar fi omis să le evidenţieze în actele contabile. În cauză a fost stabilit un prejudiciu la bugetul de stat în valoare totală de 7.691.070 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii