Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocat „Darius Vâlcov nu a recunoscut în instanță acuzațiile“

ro

26 Mar, 2015 16:10 1233 Marime text
Fostul ministru de Finanțe Darius Vâlcov nu a recunoscut astăzi, în timpul procesului de la Înalta Curte de Casație și Justiție, acuzația de trafic de influență, a declarat avocata acestuia, Lucia Furtună, potrivit Agerpres.

„Darius Vâlcov nu a recunoscut infracțiunea de trafic de influență. Nu a recunoscut nimic. Noi, apărarea, am spus astăzi că nu există niciun indiciu care să ne ducă la suspiciunea că s-a săvârșit o astfel de infracțiune", a spus Lucia Furtună, după terminarea procesului.

Avocata a mai spus că Darius Vâlcov nu a distrus probe, așa cum susțin procurorii DNA, iar mass-media vehiculează „tot felul de scenarii" cu denunțuri și acuzații.

„V-ați întrebat la cine era seiful? Există vreo dovadă din care să rezulte cu certitudine că acel seif ar fi fost al domnului Vâlcov sau că acele bunuri din seif ar fi fost ale lui? Încă nu", a adăugat avocata.

Înalta Curte de Casație și Justiție a rămas joi în pronunțare pe cererea DNA privind arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Darius Vâlcov.


Sursa: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii