Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Darius Vâlcov, denunţuri împotriva lui Traian Băsescu şi Vasile Blaga, la DNA

ro

25 Mar, 2015 14:08 2300 Marime text
Darius Vâlcov a mers, astăzi dimineaţă, la DNA, cu câteva ore înainte ca în Senatul României să fie încuviinţată cererea procurorilor de arestare preventivă şi, potrivit unor surse judiciare citate de România TV, acesta ar fi făcut două denunţuri, în care apar atât numele fostului preşedinte Traian Băsescu, cât şi cel al fostului preşedinte al PDL Vasile Blaga.

Darius Vâlcov s-a prezentat la DNA din proprie iniţiativă şi le-a cerut procurorilor să-i permită să dea declaraţii. Fostul ministru al Finanţelor ar fi început să scrie două denunţuri, în care apar şi numele lui Traian Băsescu şi Vasile Blaga, înainte de a pleca la Senat, unde a ţinut un discurs în faţa colegilor înainte ca aceştia să dea aviz favorabil pentru cererea de încuviinţare a arestării preventive, înaintată de DNA.

Potrivit unor surse judiciare citate de România TV, Darius Vâlcov a recunoscut că a luat două milioane de euro de la reprezentanţii Tehnologica Radion şi ai altor firme, dar le-ar fi povestit procurorilor că a dat mai departe banii către PDL, partid din care făcea parte la momentul respectiv.

Denunţurile făcute de Darius Vâlcov vin la scurt timp după ce procurorii lau luat în vizor drept suspect de trafic de influenţă şi acte de comerţ incompatibile cu funcţia.


Sursa: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii