Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dansez pentru tine şi-a desemnat câştigătorii. Cine a plecat acasă cu premiul de 60.000 de euro

ro

08 Dec, 2012 06:58 3315 Marime text

Finala celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", ce a avut loc vineri seară, la Pro TV, şi-a desemnat câştigătorii. Roxana Ionescu şi George Boghian sunt marii caştigători, ei fiind recompensaţi cu un premiu în valoare de 60.000 de euro.

Aseară, la Pro TV, a fost ultima reprezentaţie a celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", un adevărat regal de spectacol, dans, premii şi visuri împlinite.

După şase ediţii în care au dat tot ce au avut mai bun pe ringul de dans, echipele finaliste de la "Dansez pentru tine" s-au luptat, vineri seară, în marea finală, în care au dansat musical şi, la alegere, Bollywood sau street dance.

Finala a fost plină de suspans pentru cele mai bune trei perechi ale sezonului - Roxana Ionescu şi George Boghian, Nicoleta Luciu şi Attila Hainer, respectiv Oana Ioniţă şi Kovacs Ali Stoica.

Telespectatorii au fost cei care, prin vot, au stabilit că Roxana Ionescu şi George Boghian sunt marii câştigători ai premiului de 60.000 de euro şi al trofeului "Dansez pentru tine".

Pe următoarele locuri s-au clasat, în ordine, Nicoleta Luciu şi Attila Hainer, recompensaţi cu un premiu de 20.000 de euro, respectiv Oana Ioniţă şi Ali Kovacs, care au primit un premiu de 15.000 de euro.

CUM AU DANSAT MUSICAL NICOLETA ŞI HAINER

A urmat apoi echipa formată din Oana Ioniţă şi Ali Kovacs, care au dansat street dance.

IATĂ AICI DANSUL LOR

Primul dans pentru un caz umanitar al serii i-a aparţinut cântăreţei Inna, care a fost eroina unui dans ţiganesc. Ea a intrat în ring alături de coregraful ei, Enul Rengle.

CUM A DANSAT INNA

Al treilea dans din concurs a fost cel al perechii formate din Roxana Ionescu şi George Boghian, care a optat pentru stilul Bollywood. Prestatia lor a fost apreciata de juriu, care le-a dat note mari.

DANSUL ROXANEI ŞI AL LUI GEORGE

Şi cel mai bun tenisman român al momentului, Horia Tecău, a păşit în ring la braţul Iuliei Vântur, alături de care a dansat tot pentru un caz umanitar. 

Sursa: mediafax.ro

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii