Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dans şi culoare în Caravana BookLand, la Constanţa

ro

15 Jul, 2013 16:02 3087 Marime text
Săptămâna aceasta este săptămâna distracţiei, a bucuriei în Caravana BookLand la Constanţa. Luni, 15 iulie şi marti,16 iulie începând cu ora 17.30 cei de la Mandolinata ne vor încânta cu acorduri din arii celebre. In fiecare seară Cezar Petrovici şi prietenii săi ne vor oferi un maraton de muzică folk de cea mai bună calitate. Un spectacol de street dance al trupei X’Dance, coordonat de doamna profesoara Nicoleta Butnaru te va face sa te misti si tu pe ritmul muzicii, mâine de la ora 18.30. Toată săptămâna ne va încânta cu caricaturile sale, graficianul umorist, membru al UAP Constanta, dl. Leonte Nastase, iar statuile vivante vor face deliciul celor mici, şi nu numai.

Cu mic, cu mare, sunteţi asteptați la Caravana BookLand pentru momente artistice inedite!


Ai cu ce te lăuda?

Caravana BookLand pune la dispoziţia pasionatilor de carte si cultura cele mai noi apariţii editoriale, care vor face viaţa mult mai frumoasă şi conversaţiile mai interesante.

Deoarece BookLand revine la Constanta în perioada 9 – 21 iulie la City Park Mall, venim în întâmpinarea clientilor nostri cu un adevărat mix cultural, care să satisfacă dorinta de carte, de frumos a tuturor constănţenilor şi nu numai. Din dorinta de a crea un cadru cât mai adecvat în care toti vizitatorii să îşi poată îndeplini atât nevoile de shopping cât şi cele derivate din cultură, colaborarea cu BookLand se dovedeşte a fi un pas important în directia sprijinirii tuturor iubitorilor de carte de pe întreg litoralul românesc.

Poveştile prind viaţă la City Park Mall cu ocazia celui mai neconvenţional târg de carte găzduit de oraşul tău! a declarat Lavinia Gheorghe, Director Marketing City Park Mall.

Suntem nerăbdători să ne întoarcem la Constanţa, unde ne-am făcut multi prieteni cu ocazia editiilor trecute. Revenim pentru al treilea an consecutiv, lucru care ne demonstrează că publicul constănţean, şi nu numai, ne-a primit şi ne va primi cu mult entuziasm. Suntem siguri că şi de această dată va fi la fel şi ne vom distra excelent impreuna.” – Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

Ai cu ce te lăuda? Vino în Caravana BookLand, unde găsești cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante.
Caravana Bookland este fără îndoială cel mai mare târg de carte urban, iar Editura Nemira este mândră să facă parte din acest fenomen cultural. Aşteptăm să ne  întâmpinăm prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem să le oferim cititorilor noştri cele mai noi aparitii, aşteptându-i în spatiul primitor şi modern pus la dispoziţie de BookLand.”, declară Maria Galan, Marketing Manager Editura Nemira.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii