Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniel Tudor, noua propunere pentru şefia CSA

ro

22 Oct, 2012 18:20 2255 Marime text

dtudor.jpgNoua propunere pentru funcţia de preşedinte a Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor este Daniel George Tudor, după ce săptămâna trecută Comisiile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului l-au demis pe Constantin Buzoianu. Aceleaşi comisii parlamentare vor vota azi numirea lui Tudor.

În vârstă de 55 de ani, Daniel Tudor are o vastă experienţă în domeniul. El a condus mai multe companii din domeniu, între care Roumanie Assurance International SA, Ardaf şi Generali Group - Ardaf Asigurări, unde a ocupat poziţia de Preşedinte/Director general.

Daniel Tudor a condus Ardaf până la 1 februarie 2009, atunci când a demisionat din funcțiile de președinte și director general pentru a porni o carieră pe cont propriu în consultanță.

Tudor s-a numărat printre artizanii preluării companiei de asigurări de către fondul de investiții ceh PPF, asociat ulterior și cu italienii de la Generali. În prezent, pachetul majoritar de acțiuni al Ardaf este deținut de Generali, în timp ce PPF rămâne cu o participație importantă.

El și-a început mandatul la Ardaf în februarie 2007, când pachetul majoritar era deținut de Ovidiu Tender, rămânând la conducere și după venirea, în martie 2007, a celor de la PPF.

Citeşte întreg articolul AICI .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii