Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniel Petre, şeful Finanţelor din Ploieşti, în arest la domiciliu

ro

05 Feb, 2015 18:08 1239 Marime text
Directorul Direcţiei Regionale de Finanţe Publice Ploieşti, Daniel Petre, reţinut de procurorii DNA pentru mai multe infracţiuni de luare de mită, a fost plasat în arest la domiciliu, informează Mediafax. Conform sursei citate, decizia aparţine magistraţilor Tribunalului Prahova care au respins propunerea procurorilor DNA Ploieşti de arestare preventivă a lui Daniel Cristian Petre.

Potrivit soluţiei publicate pe portalul instanţelor, magistraţii au dispus luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, în cazul lui Petre.

Totodată, Daniel Petre nu are voir să ia legătura cu Răzvan Alexe şi Cecilia Stroe, martori în dosarul în care primul menţionat este cercetat.
 
Prejudiciul în dosar este de 35 de milioane de euro. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore.

Conform unui comunicat al DNA, “în perioada aprilie - mai 2012 Daniel Petre a primit în trei rânduri, de la un denunţător, sumele de 20.000 de lei, 10.000 de lei şi respectiv 20.000 de lei, pentru ca, în calitate de director executiv adjunct la Direcţia Economică din cadrul Consiliului Judeţean Prahova, cu atribuţii delegate de administrator public, să facă demersuri pentru favorizarea unei firme, în sensul atribuirii unei lucrări finanţate de CJ pentru modernizarea unui drum judeţean.”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii