Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Daniel Dani Boo", Preafericitul Patriarh pe Facebook

ro

06 Apr, 2010 17:53 1182 Marime text

Conturile false pe Facebook nu sunt o noutate, dar din când în când, persoane cunoscute figurează cu conturi fie pe Facebook, fie pe Twitter. Nici Prea Fericitul Patriarh Daniel nu a scăpat, având deja două conturi pe cunoscuta reţea de socializare Facebook.

Primul dintre aceste conturi poceşte numele patriarhului, schimbându-l în „Patriarhul Daniel Dani Boo". La descriere profilului se poate citi: „Stau degeaba, mai rag prin biserică aiurea, rar ce- drept, da' banu' îl iau şi înca gros nu glumă... Mă iubesc babetele enorm, de câte ori mă văd, vor sa mă mângâie sau să mă ia în braţe. În rest, nu fac nimic... bântui prin ţară cât cuprinde pe banii statului." La filme favorite este trecut „un film horor în care să joc şi eu", iar reşedinţa este „Dealul Groazei, Bucuresti, Romania".

Un al doilea cont apărut pe Facebook, foloseşte numele de Preafericitul Patriarh şi are mult mai puţine „date" disponibile. Este însă specificat că îi place muzica bizantină, death metal, black metal şi rock'n roll. Angajatorul este „biserica ma-mii voastre", iar cartea preferată este Biblia.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii