Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniel Constantin cere soluții pentru fermierii afectați de secetă și nu numai

ro

06 Sep, 2015 16:07 1215 Marime text
 
Daniel Constantin, ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, va solicita mâine, la Bruxelles, soluții de sprijin pentru urgențe atât pentru fermierii afectați de secetă cât și pentru producătorii cărora criza din sectorul laptelui le-a diminuat veniturile, potrivit unor declarații oferite astăzi de reprezentanții ministerul.
 
 
Daniel Constantin, împreună cu secretarul de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, George Turtoi, participă, mâine, la reuniunea Consiliului Uniunii Europene (Agricultură și Pescuit).
 
La întrevedere, președinția luxemburgheză dorește să concentreze dezbaterile asupra unor chestiuni sensibile referitoare la situația dificilă existentă în anumite sectoare agricole la nivel european.
 
Astfel, ministrul Daniel Constantin va prezenta situația din sectorul agricol din România solicitând în acest sens soluții urgente atât pentru fermierii afectați de secetă cât și pentru producătorii cărora criza din sectorul laptelui le-a diminuat considerabil veniturile.
 
În același timp, vor fi purtate discuții la nivel de comisar și la nivel tehnic pentru identificarea de modalități concrete de punere în practică a acestora.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii