Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniel Butănoiu- Comercianții care vând produse agricole străine fără să indice țara de proveniență, scoși de pe piață

ro

08 Apr, 2016 20:40 1099 Marime text
 
Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) Daniel Butănoiu a declarat astăzi că „produsele agricole realizate în țara noastră și inscripționate Produs românesc vor ajunge mai repede pe farfuria românilor”.
 
Aceste aformații, Butănoiu le-a făcut în contextul ăn care, potrivit acestuia, se lucrează la o modificare în legislație care să faciliteze comercializarea acestor produse românești.
 
„Lucrăm la schimbarea legislației în așa fel încât să permitem apariția produselor românești acolo unde le este locul, adică la întâlnirea cu consumatorul, în lanțurile de magazine, în alimentare, oriunde are impact direct cu consumatorul, produsul românesc trebuie să fie prezent", a declarat astăzi pentru Agerpres, Daniel Butănoiu.
 
Tot el a ținut să sublinieze faptul că acei comercianți „care vor vinde produse agricole străine fără să indice țara de proveniență vor fi scoși de pe piață”.
 
„Dezinformarea practicată de unii comercianți de produse agricole este un fals și va fi pedepsită pe măsură, de la amenzi cuprinse între 10.000-15.000 de lei, până la suspendarea și închiderea activității”, a adăugat Butănoiu, conform aceleiași surse. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii