Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloş – „Sper să finalizăm strategia energetică a României în acest an”

ro

14 Jan, 2016 20:29 1151 Marime text
Dacian Cioloş a ajuns, în această după-amiază, la Ministerul Energiei. Acesta a declarat, după discuţiile cu ministrul Victor Grigorescu, că speră în finalizarea „strategiei energetice a României în acest an".
 
„Am discutat în primul rând de pregătirea şi sper eu finalizarea în cursul acestui an a strategiei energetice a României, o strategie la care a început să lucreze deja guvernul precedent. Obiectivul ar fi să finalizăm această strategie pentru ca România să ştie cum stăm, care sunt perspectivele şi să poată participa activ la discuţiile privind constituirea Uniunii Energetice la nivel european", a declarat Dacian Cioloş, potrivit romaniatv.net.
 
De asemenea, premierul a discutat şi cu ministrul Victor Grigorescu şi despre securitatea de aprovizionare energetică a României. „Trebuie să lucrăm în cursul acestui an pentru a asigura securitatea de aprovizionare pentru acest an şi anul viitor şi să intrăm în iarna de la sfârşitul anului cu câteva chestiuni clarificate", a precizat şeful Guvernului.
 
Sursa foto: fresh24.ro        
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii