Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloș – „Îi încurajez pe membrii Guvernului care doresc să candideze“

ro

31 Aug, 2016 22:42 912 Marime text
Premierul Dacian Cioloș a declarat, astăzi, că îi încurajează să candideze la alegerile parlamentare pe membrii echipei sale guvernamentale care doresc acest lucru, dar a precizat că aceștia trebuie să se retragă din Guvern atunci când începe campania electorală.

"Am văzut speculații, pentru că unii din membrii echipei guvernamentale au făcut anumite declarații. (...) Nu numai că nu mai am o problemă, chiar îi încurajez și pe ei și pe alți tineri capabili, competenți care doresc să schimbe România în bine, să se angajeze politic, dacă doresc, și chiar la aceste alegeri. (...) Dacă membri ai echipei vor decide să candideze, dar nu pentru că le-o cer eu (...), i-am încurajat să facă politică, să o facă, însă, în momentul în care vor anunța că participă la alegeri (...) se vor retrage și vor merge în campania electorală", a afirmat Cioloș, la TVR.

Premierul a reiterat că, în ceea ce-l privește, nu se înscrie într-o formațiune politică, nu își face un partid și nici nu candidează la alegerile parlamentare din acest an.

Întrebat dacă va accepta să mai fie premier, în cazul în care va fi propus de o majoritate după alegerile parlamentare, Dacian Cioloș a răspuns: "Nici nu interpretez un «dacă» sau un «parcă»".  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii