Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloș - „Eu nu am luat nicio decizie privind acceptarea refugiaților”

ro

13 Mar, 2016 21:24 1167 Marime text
 
Așa cum ne-au obișnuit, oamenii politici sunt din ce în ce mai aplecați către comunicarea de informații pe rețelele de socializare. Astfel, la una din postărle premierului Dacian Cioloș, un cititor revoltat l-a întrebat pe acesta de ce nu a întrebat și poporul dacă dorește sau nu să primească refugiați în țară.
 
Răspunsul lui Cioloș a fost prompt specificând că el nu a luat nicio decizie privind acceptarea refugiaților în timpul mandatului.
 
„Aș vrea să fie lucrurile clare în ceea ce privește povestea cu refugiații pentru că văd că unele grupări încearcă să tăstălmăcească și să politizeze declarațiile mele de la Cluj.
1. Eu nu am luat NICIO DECIZIE privind acceptarea refugiaților în timpul mandatului. Niciuna.
2. România s-a poziționat de la început împotriva cotelor obligatorii de refugiați și am susținut și eu aceeași linie.
3. În ciuda opoziției unor state membre, la nivel UE s-a luat decizia alocării unui număr de refugiați TUTUROR statelor membre, inclusiv celor care au deja pe teritoriul lor imigranți care au ajuns acolo ilegal, cum este si cazul unor țări vecine, dar nu este cazul României (România a fost ferită până acum de valuri de migranți ilegali).
Aceste acuzații că guvernul aduce islamiști în țară sunt deci nefondate și din păcate speculate politic. Nu doresc să intru în acest joc”, se arată pe pagina de Facebook a lui Dacian Cioloș. 



Sursa foto: Facebook - Dacian Ciolos
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii