Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloş dă explicații jurnaliștior pe Facebook

ro

16 Mar, 2016 21:08 1912 Marime text
 
Premierul Dacian Cioloş a postat pe pagina sa oficială de Facebook că legea antifumat se aplică inclusiv în clădirea Guvernului. Aici este în curs de amenajare, afară, un loc în care doritorii să poată fuma respectând legislaţia.
 
Cioloș a postat alături de masaj şi ghidul de informare, iar primul jurnalist care a cerut detalii despre campania de informare a fost jurnalistul România TV, Victor Ciutacu.
 
„Începând de mâine se aplică legea antifumat (legea pentru interzicerea fumatului în spațiile publice închise) al cărei scop este de a proteja sănătatea persoanelor în spațiile publice sau la locul de muncă.
Legea se aplică inclusiv în clădirea Guvernului în care este în curs de amenajare, afară, un loc în care doritorii să poată fuma respectând legislaţia.
Aşa cum am promis, guvernul a pregătit şi un ghid de informare care explică modul în care se aplică legea şi care sunt procedurile pentru cei care doresc să fumeze, pentru instituţiile sau companiile interesate”, a fost mesajul publicat de Cioloș pe pagina de socializare.
 


Victor Ciutacu l-a întrebat pe premier „cine a făcut pliantele? care a fost valoarea contractului? cum s-a atribuit? care minister/autoritate plătește?”, iar premierul i-a răspuns că „nu există pliante, este vorba de un infografic și un ghid care a fost realizat de consilierii mei. Nu există niciun contract atribuit vreunui minister sau vreunei autorități, Informarea nu a costat nimic”.
 


Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii