Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloş, audiat la Parchet ca martor în dosarul ICA

ro

08 Apr, 2015 19:11 1842 Marime text
Fostul comisar european Dacian Cioloş a declarat, miercuri, că a dat o declaraţie de martor la Parchetul ICCJ în dosarul ICA, după acest moment calitatea sa în dosar rămânând aceeaşi şi neexistând o urmărire penală împotriva s. Informează ziare.com.  

Dacian Cioloş a fost audiat azi, ca martor la Parchetul instanţei supreme, într-un dosar privind modul în care Ministerul Agriculturii s-a constituit parte civilă în cauza privatizării ICA, plângerea în acest caz fiind făcută de Jean-Cătălin Sandu, fost şef în ADS, condamnat la şase ani de închisoare.

În 8 august 2014, completul de judecată de la Curtea de Apel Bucureşti format din magistraţii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea i-a condamnat definitiv, în dosarul privatizării ICA, pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director al ICA, la opt ani, şi pe fostul ministru Sorin Pantiş la şapte ani de închisoare. În acelaşi dosar, fostul director al ADS Corneliu Popa a fost condamnat la opt ani de închisoare, iar Jean-Cătălin Sandu, fost şef al Direcţiei Juridice din ADS, a primit şase ani de închisoare.

Sursă foto: stiri.tvr.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii