Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloş a salutat decizia CCR privind legea antifumat

ro

27 Jan, 2016 18:41 1357 Marime text
Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat, astăzi, că premierul Dacian Cioloş a salutat decizia CCR care a declarat legea antifumat ca fiind constituţională.
 
„De la bun început, de la momentul în care legea a trecut de Parlament, premierul a spus că susţine foarte mult acest proiect şi că îl consideră potrivit. Premierul ne-a anunţat faptul că CCR a considerat constituţional proiectul", a precizat Dan Suciu.
 
Legea care interzice fumatul în spaţiile publice închise este constituţională, a decis, astăzi, CCR. Judecătorii constituţionali au respins astfel sesizarea formulată de 33 de senatori, care au susţinut că, prin definirea spaţiului public închis, se introduce o formă de discriminare. Legea merge la promulgare şi va intra în vigoare în 45 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial.
 
Fumatul va fi interzis total în cluburi, baruri, restaurante, în taxiuri, instituţii de învăţământ, spitale, precum şi la locurile de joacă pentru copii, indiferent dacă acestea sunt în aer liber sau în spaţiu închis.
 
Sursa foto: puterea.ro   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii