Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel Constanța Patru persoane care aveau o cultura de cannabis într-o locuință din Năvodari, condamnate definitiv la închisoare cu executare

ro

16 Dec, 2017 11:50 2158 Marime text
Patru persoane au fost condamnate definitiv, vineri, de Curtea de Apel Constanța, la pedepse cu închisoarea cuprinse între doi ani și zece luni și trei ani și zece luni pentru trafic de droguri. Cei patru aveau o cultură de cannabis într-o locuință din Năvodari.

Curtea de Apel Constanța a decis, vineri, să respingă ca nefondate apelurile formulate de cele patru persoane la decizia Tribunalului Tulcea din vara acestui an prin care inculpații primiseră pedepse între doi ani și zece luni și trei ani și zece luni. Decizia instanței este definitivă.

”În temeiul preved.art.421 pct.1 lit.b Cod pr.penală Respinge, ca nefondate, apelurile declarate de inculpaţii Darie Silviu, Lazăr Diana-Cristiana, Moșescu Florin – Vlad, Crețu Ștefan - Daniel, împotriva sentinţei penale nr.185 din data de 5.07.2017 pronunţată în dosarul penal nr. 827/88/2017 al Tribunalului Tulcea. În temeiul prved.art.422 Cod pr.penală; Deduce din pedepsele aplicate inculpaţilorDarie Silviu, Lazăr Diana-Cristiana, Moșescu Florin – Vlad, Crețu Ștefan - Daniel, perioada arestului la domiciliu de la 5 iulie 2017 la 15 decembrie 2017. În temeiul art.241 alin.1 lit.c Cod pr.penală; Constată încetată de drept măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpaţi, la data pronunţării prezentei decizii. Se comunică conform dispoziţiilor legale. În temeiul art.272 Cod pr.penală, Dispune plata din bugetul Ministerului Justiţiei către Baroul de avocaţi Constanţa pentru avocat Vlahu Nicolae, a sumei de 90 lei, onorariu asistenţă judiciară din oficiu. În temeiul preved.art.275 alin.2 Cod pr.penală obligă pe apelanţi la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în sumă de câte 500 lei, fiecare. Definitivă.”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii