Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel București va judeca mâine contestația lui Piedone la decizia de arestare

ro

10 Nov, 2015 20:27 1384 Marime text
 
Mâine, Curtea de Apel București va judeca contestația depusă de fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu - Piedone la decizia prin care a fost arestat preventiv, în dosarul în care este cercetat de DNA pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizației de funcționare pentru clubul Colectiv, potrivit agerpres.ro.
 
Vă reamintim, că Piedone a fost arestat preventiv pe 7 noiembrie, în urma unei decizii a Tribunalului București. Împreună cu el au fost arestate și două funcționare din Primăria sectorului 4 — Aurelia Iofciu, șef Serviciu autorizări comerciale, și Luminița Larisa Ganea, funcționar în cadrul aceluiași serviciu, ambele fiind acuzate de complicitate la abuz în serviciu.
 
Fostul primar al sectorului 4, le-a cerut judecătorilor să nu fie arestat, acuzând probleme de sănătatea, mai exact este vorba despre niște afecțiuni cardiace.
 
Avocații lui Piedone susțin că acesta este nevinovat, deoarece el a semnat doar formal autorizația de funcționare în cazul clubului Colectiv, iar responsabilitatea verificării documentației ar aparține subordonaților săi.
 


Sursa foto: rfi.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii