Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel Braşov a decis Remus Truică şi Prinţul Paul rămân în arest la domiciliu

ro

30 Dec, 2015 21:36 2232 Marime text
Curtea de Apel Braşov a decis, în această seară, ca Prinţul Paul, omul de afaceri Remus Truică şi avocatul Robert Roşu să  rămână  încă 30 de zile în arest la domiciliu, în dosarul în care sunt cercetaţi pentru retrocedări ilegale, potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Braşov.

Măsura arestului la domiciliu a fost prelungită cu 30 de zile, însă decizia nu este definitivă şi poate fi contestată de cei trei la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Vă reamintim că Remus Truică este cercetat în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat în vederea obţinerii unor decizii de retrocedare ilegale pentru imobile din judeţul Ilfov, printre care şi Ferma Băneasa. Prejudiciul estimat în dosar este de peste 135 de milioane de euro.

Prinţul Paul, beneficiar al acestor retrocedări, este cercetat tot în arest la domiciliu, la fel şi avocatul Robert Roşu, iar Dan Andronic, Claudiu Mateescu şi Marius Marcovici sunt cercetaţi sub control judiciar.
 
Sursă foto: agerpres.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii