Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa Unirii la şah, la Şcoala „Mihai Viteazu” din Constanţa

ro

23 Jan, 2015 21:16 2094 Marime text
Elevii Școlii Gimnaziale nr. 29 „Mihai Viteazu” din Constanța au ales să celebreze în avans Ziua Unirii de la 1859 printr-o elegantă etalare a inteligenței și perspicacității, într-o deja tradițională competiție de șah, „Cupa Unirii la șah”. Acțiunea face parte din calendarul Proiectului Educațional din ,,Prin șah ne descoperim” pentru anul școlar 2014-2015.
 
Elevilor de la gimnaziu li s-au alăturat colegi de la Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu”, Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart”, Școala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand”, Școala Gimnazială nr. 37, Școala Gimnazială nr. 17 ,,Ion Minulescu”, Școala Gimnazială nr. 12 „B.P. Hașdeu” din Constanța.
 
Profesorul Claudiu Iordache, președintele Asociației Județene de Șah din Constanța, partenerul al proiectului educațional, a fost alături de jucători și de cadrele didactice organizatoare, arbitrând şi împărtășindu-le tuturor din experiența sa.
 
Toți elevii participanți, atât cei de nivel primar, cât și cei de nivel gimnazial, au fost răsplătiți cu diplome și dulciuri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii