Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum vor fi gestionate pe viitor situaţiile de urgenţă în domeniul imigrației?

ro

20 Jan, 2016 20:41 1359 Marime text
 
Ministerul Afacerilor Interne supune dezbaterii publice proiectul de Ordin pentru aprobarea Planului integrat de acțiune pentru gestionarea unei situații de criză în domeniul imigrației.
 
Actul normativ supus dezbaterii publice a fost elaborat pe baza propunerilor reprezentanților tuturor ministerelor și instituțiilor publice reprezentate în cadrul Grupului de coordonare a implementării  Strategiei naționale privind imigrația.
 
 
Actualul demers urmărește stabilirea unui Plan integrat de acțiune care să cuprindă aspecte legate de suportul pe care fiecare minister sau instituție publică reprezentată în cadrul Grupului îl acordă în vederea gestionării unei situații de criză în domeniul imigrației.   
 
Planul cuprinde cinci linii de acțiune, respectiv acțiuni cu caracter general, în domeniul financiar și logistic, în domeniul juridic, cu caracter operativ și acțiuni pe linie de resurse umane.
 
 
Textul acestui document a fost postat, astăzi, pe pagina de Internet a instituției MAI (www.mai.gov.ro), la secțiunea Transparență decizională, dar poate fi consultat și la Centrul de Relații cu Publicul al MAI, din Piața Revoluției nr. 1 A, sector 1, București.
 
Propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate cu privire la acest proiect de act normativ sunt așteptate pe adresa de e-mail dj-international@mai.gov.ro, în termen de 20 de zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii